Rólam

Alföldi születésű lányként igen járatos voltam a hagyományos magyar ételekben, íz világban.

Majd 2004-ben, 21 évesen Budapestre költöztem, ahol sokféle munka és tapasztalat mellett 2005-ben rátaláltam és elhelyezkedtem egy vegetáriánus étteremben, ami egyben bio bolt is volt. Az itt eltöltött két év egészen új ismereteket, távlatokat tárt fel számomra. Látóköröm és tudásom szélesedett, színesedett a reformtáplálkozásról és ezek alapanyagairól.

Egy nagy ugrással 2011-ben ,, eljött ” Kerekerdő www.kerekerdo.hu! Budapestet hátrahagyva a Balaton felvidék csodálatos környezetében, szó szerint az erdő közepén vagyunk megtalálhatóak. Itt működik Kerekerdő konyhája.

Kalandos körülmények között alakult ki, vettem át a konya irányítását és a nem várt, de egyértelmű siker hatására egyre ismertebb, látogatottabb lett a hely. Itt szeretném megköszönni mindenkinek a sok örömteli, hálás, inspiráló visszajelzéseket, a gyakran megható köszöneteket.

Kerekerdő konyháján szinte teljes mértékben vegetáriánus és vegán konyát viszek, igény esetén figyelembe véve manapság fontos egyéb kéréseket. Az én ételeim, íz világom ötvöződnek a reform, a keleti és a hagyományos ételekben. Ennek is köszönhető, hogy széles körben szeretik, még a nem vegetáriánusok is.

A blog oldalammal régi igényt szeretnék kielégíteni, remélem sikerül. Időm függvényében igyekszem receptjeimet megosztani.

Végül, de nem utolsó sorban szeretnék köszönetet mondani társamnak, aki mindenben támogat, a hely tulajdonosának, aki rendíthetetlenül minden forrást biztosít és minden segítőnek, akik kemény munkával járulnak hozzá a működéshez, sikerünkhöz.

Köszönöm
Zsikla Krisztina